Aikuisten sivut

Kotimainen aikuisten kohtauspaikka, joka tarjoilee linkkejä tuotteisiin, palveluihin ja kenties linkin myös tulevaisuuden partnerille.

Aikuisille

Aikuisille on omia harrastuksia, kerhoja, jopa matkoja. Tällä sivustolle keskitymme kuitenkin enemmän aikuisten väliseen kanssakäymiseen – samalla muistutamme, että parisuhteessa on hyvä muistaa myös keskustelemisen ja kuuntelemisen tärkeys. Varsinkin seksissä, molempien on hyvä tuntea sekä oma että toisen vartalo, ja kysyä, mitä partneri haluaa.

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita, niin myös parisuhde voi sisältää monenlaisia vaiheita seksissäkin. Se voi sisältää niin rauhallisia vaiheita, kuin opettelua ja molemminpuolista iloa ja tyydytystä. Se, mitä sen ei pitäisi koskaa olla, on tylsyys.

Haluatko rikastuttaa elämääsi, tutustua uusiin ihmisiin, olla osa ryhmää ja saada voimavaroja itsesi hoitamiseen? Keskustelu ystävien ja tuttujen kanssa auttaa, mutta myös tutustuminen aivan uusiin ihmisiin – ja nykyään voit tehdä se 100% turvallisesti netin välityksellä.