Ravintola Hannes

2008 Hannu Harva toteutti pitkäaikaisen haaveensa suuremmasta ravintolatilasta. Vanha kansakoulu Lohjan Vappulassa mahdollistaa entistä paremmin perhejuhlien ja seminaarien järjestämisen.

Alusta asti Hannes on ollut ’isännän’ ravintola – maison de maître. Isäntä on aina paikalla varmistamassa vieraiden viihtymisen. Pikkuhiljaa isännän vastuuta on siirtymässä seuraavalle sukupolvelle – Matti kantaa jo nyt päävastuun keittiöstä.

Vappulan koulu
Vappulan koulun rakennus valmistui ja koulu aloitti toimintansa 1951. Rakennuskompleksiin kuului 2 luokkahuonetta, veistoluokka, voimistelusali/juhlasali sekä keittiö ja ruokala. Opettajat asuivat ajan tavan mukaan viereisessä rakennuksessa. Pihalla jokaisella opettajalla oli omat nimikko-omenapuunsa. Myös kirsikka- ja luumupuita istutettiin. Muutkin koulun pihalle istutetut puut edustavat – opetustarkoituksessa – eri puulajeja. Tavallisimpien lisäksi pihalla on saarnia, lehmuksia, hevoskastanja, hopeakuusi, marjakuusi ja verivaahtera. Vanhoja jasmiinipensaita on säilynyt useita.

Lohjan kaupunginorkesterin COME FLY WITH ME -konsertti 5.4.2017.


Oma TILAUSRAVINTOLA HANNES sekä CATERING-palvelu.
Ravintola Hannes vastaa myös Vivamon ravintolasta, Vivamontie 2, Lohja.
Vivamossa kaikille avoimet lounaat ma-la klo 11-13, su klo 11.30-13.30.

Tilaukset ja varaukset: ravintola@hannes.fi tai 045-6661566 Hannes / 050-3850894 Matti

Tervetuloa nauttimaan!
Hannes ja Matti Harva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *