Uuden tarinan ja seikkailun alkua

Paras tapa päästä yli kamalasta exästä? Tapailemalla jotakuta jota olet halunnut vuosia.

Olen vihdoin purkanut laukkuni. Kun laitan valokuvan sängyn vieressä olevalle ikkunan reunalle, vilkaisen ympärilleni uuteen asuntooni. Kasvi, jonka Nicki osti minulle lahjaksi, istuu tyhjän Cava-pullon ja kahden muinaisen samppanjahuilun vieressä, jotka ovat jäänteitä eilisiltaisista juhlistamme.  Sänky, kaksi pinoa kirjoja ja pullistuva vaatekisko saavat tämän asunnon puoliskon näyttämään jo ylikansoitetulta. Käytetty sohva toimii kuiluna ”makuuhuoneen” ja ”keittiön” välillä, joka koostuu sohvapöydästä, kolmesta syvän violetista lattiatyynystä (lainattu kahvilasta, jossa työskentelen) ja 1970-luvun keittokomerosta, jota en voi odottaa maalaavani uudelleen.

Tämä on uusi yksiöni, joka sisältää kaiken, mitä omistan maailmassa. Muukalaiselle se voi näyttää säälittävältä, mutta minusta se on täydellinen.

Suhteen jälkeen, jonka olisi pitänyt päättyä paljon aikaisemmin, erosin lopulta poikaystävästäni kolme vuotta sitten. Olen surffannut sohvasurffauksessa siitä lähtien, kun muutin pois, ja tuntuu uskomattomalta saada vihdoin oma tila. Olen kaivannut tätä mahdollisuutta niin kauan, että minua ei haittaa maksaa yksiön lisävuokraa. Nyt kun olen vihdoin saanut vakavan työn, on aika saada myös oma paikka.

Viime vuosi exäni kanssa oli sietämätön. Hän oli aina ollut mustasukkainen, mutta mitä kauempana kasvoimme erillemme, sitä tukahduttavammaksi hänen omistushalunsa muuttui. Jos menisin ulos ilman häntä, minun pitäisi ”unohtaa” puhelimeni välttääkseni viidenkymmenen arsey-tekstiviestin saamisen ja minun pitäisi vakuuttaa hänelle, että ei, en ollut tanssinut kenenkään kaverin kanssa, ja kyllä, se oli paska ilta ilman häntä. Se meni niin pahaksi, että lakkasin haluamasta nähdä lähimmät ystäväni – jopa yö Nickin kanssa johtaisi taisteluun.

Mutta pahin uhraus, jonka tein, oli yhteyden menettäminen Tomiin. Nicki on vanhin ystäväni, mutta Tom oli lähin. Tapasin hänet ensimmäisessä lauantaityössäni tarjoilijana isänsä ravintolassa. Hän sai minut nauramaan ensimmäisessä vuorossani, ja olimme erottamattomia siitä hetkestä lähtien, aina hiipivät tauoillemme pulloilla puolivalmista viiniä ja maistelivat jokaista kurssia, ”vain varmistaaksemme, että se on ok asiakkaille”. En tiennyt, että viikonlopputyöni inspiroisi tulevaa uraani. Mutta silloinkin arvasin, että rikoskumppanini olisi elinikäinen ystävä.

Tom on yksi niistä upeista tyypeistä, joiden kanssa jokainen tyttö haluaa seurustella. Hänellä on ollut nättejä, tylsiä tyttöystäviä niin kauan kuin olen tuntenut hänet. Välillämme ei ole mitään, olemme vain ystäviä, mutta yritä kertoa se exälleni. Riitelimme Tomista niin paljon, että lakkasin tapaamasta häntä ja annoin meidän ajautua täysin erilleen.

”Välillämme ei ole mitään, olemme vain ystäviä, mutta yritä kertoa exälleni se”

Kerran mietin, tapahtuisiko välillämme mitään. Olimme olleet lomalla yhdessä asuaksemme hänen tätinsä luona Espanjassa. Meillä oli niin hauskaa viettää pitkiä, laiskoja päiviä rannalla, siemaillen kylmiä oluita lukemattomilla bocadilloilla. Se oli yksi ainoista kerroista kahdeksan vuoden ystävyyden aikana, kun kumpikaan meistä ei ollut parisuhteessa. Itse asiassa olin siellä vain puolustaakseni tyttöystävää, jonka kanssa hän oli eronnut päiviä aiemmin.

Iltana ennen kuin menimme kotiin, hän rohkaisi minua laihaan kastautumaan. Istuimme laiturilla, jossa yksi ravintoloista oli asettanut muutaman pöydän veden reunalle. Tiesin, että hän luuli, etten koskaan tekisi sitä, ja olin enemmän kuin hieman kärttyinen, joten vedin olkaimeton mekkoni pois sieltä ja sitten hyppäsin suoraan sisään. Vesi oli jäässä ja ryntäsin pinnalle kiljuen.

Tom oli naurun vallassa. Kurottaen alas vetääkseen minut ylös vedestä, hän tarttui minuun ruskettuneissa käsivarsissaan ja välillämme virtasi sähköaalto. Minulla ei ollut rintaliivejä, ja kun kumarruin hänelle, tajusin, että pienet pikkuhousuni olivat läpikuultavia vedestä. Tietenkin tunsin itseni tietoiseksi, mutta kun hänen silmänsä välkkyivät kehoani pitkin, viipyen kovettuneilla nänneilläni, melkein unohdin hämmennykseni. Halusin hänen katsovan minua. Energia-aalto ryntäsi lävitseni, kihelmöi reisieni välissä. Jos en olisi nähnyt tarjoilijan kävelevän sinne juuri silloin, – en tiedä varmasti, mutta olin varma, että hän olisi suudellut minua.

Vedin mekkoni päälle ennen kuin minut nähtiin ja istuimme takaisin juomamme loppuun, mutta ilmapiiri oli muuttunut täysin. Joka toinen ilta olimme ulvoneet naurusta ja vieneet toisiltamme kusen. Yhtäkkiä olimme hiljaisia, ilma välillämme raskasta jaodotetta. Muistan kuinka innoissani olin, mutta myös kuinka turhautunut olin siitä, että tämä tapahtui vasta nyt, iltana ennen kuin menimme kotiin.

Matkalla takaisin tätinsä asunnolle hän laittoi kätensä ympärilleni, ele, jonka hän oli toistanut sata kertaa, mutta tämä oli erilainen, varovaisempi, hänen sormensa kiersivät varovasti auringon suutelemaa olkapäätäni. Sydämeni jyskytti, aistini tuntuivat voimistuneilta. Suolaisen veden haju hiuksissani sekoittui hänen ihonsa hienovaraiseen tuoksuun. Kostea yöilma tuntui lähestyvän minua musiikin ja ihmisten äänellä ja keskustelemalla ohi kulkemissamme ravintoloissa. Kaikki oli voimistunutta ja epätodellista. Mieleni oli jo hänen tätinsä asunnossa, istuin hänen ruokapöydän reunalla hänen kanssaan, kun hän seisoi suutelemassa kaulaani, työntäen mekkoni vyötärölleni ja liukastuin sisääni. Tom, paras ystäväni Tom, nuolee suolavettä iholtani ja puree rintojani.

Mutta sen ei ollut tarkoitus olla. Hänen tätinsä odotti meitä huone täynnä ystäviä ja naapureita. Tämän ihmisjoukon edessä livahdimme suoraan takaisin tuttuihin rooleihimme, Jess ja Tom, täysin platonisiin ystäviimme.

”Tom, paras ystäväni Tom, nuolee suolavettä iholtani ja puree rintojani”

En kuitenkaan pystynyt nukkumaan sinä yönä; Oli raivostuttavaa tietää, että hän makasi viereisessä huoneessa kiehtovan lähellä. Kuvittelin hänet alasti sängyssä, taistelemassa peiton kanssa kuumuudessa, yhtä uneton kuin minä. En kestänyt sitä, halu, että hän olisi herännyt minussa, oli vapautettava. Sujautin sormeni jalkojeni väliin ja kuvittelin Tomin vahvat kädet juoksemassa reisiäni pitkin, hänen kuumia, kovia huuliaan ja pehmeää, märkää kieltä sisälläni. Purin huuleni ja puristin lakanat. Kun ajattelin häntä, kovaa ja paksua, sykkivää sisälläni, saavutin vapisevan orgasmin, ennen kuin putosin turhautuneeseen uneen.


Suutelen hyvästit Andreakselle ja Peterille ja lukitsen kahvilan oven heidän takanaan, kun he kävelevät ulos pimeään yöhön. Tämä on ollut pitkä, kiireinen päivä ja he ovat ansainneet vinkkinsä, mikä osoittaa jokaiselle asiakkaalle innostuksen, josta olemme ylpeitä Te Quierosta. Kun omistaja kertoi minulle haluavansa ottaa askeleen taaksepäin aloittaakseen uuden hankkeen, en pysähtynyt hänen tarjoamaansa palkankorotukseen, kelasin ajatukseni remontista ja vaadin, että minusta tulee osakkeenomistaja. Se on pieni määrä, mutta sillä on valtava merkitys. Minusta ei enää tunnu siltä, että tuhlaan energiaani jonkun toisen projektiin. Teen tämän itseni vuoksi ja se on antanut minulle itseluottamusta muuttaa elämäni.

”Teen tämän itseni vuoksi ja se on antanut minulle itseluottamusta muuttaa elämäni”

Kävelen pieneen takahuoneeseen ja tarkistan ylpeydellä tekemäni muutokset. Seinä, jonka olen omistanut paikallisille taiteilijoille esitelläkseen työtään, muuttuu jatkuvasti. Muotokuva ylpeästä, moustachioed-miehestä, jolla on ystävälliset silmät, muistuttaa minua Tomin isästä. Kirjaudun Facebookiin toimistotietokoneella ja toivotan tervetulleeksi mielettömän häiriötekijän, joka auttaa minua sammuttamaan kiireisen päivän jälkeen. Napsautan Tomin profiilisivua ja selaan hänen kuviaan. Tästä on tullut tapa viime aikoina, ennen kuin huomaankaan, olen tuhlannut puoli tuntia katsellen kuvia Tomista rannalla Thaimaassa bikinityttöjen ympäröimänä, Tom moottoripyörän takana, joka kulkee yhden kaverinsa, Tomin tutun, magneettisen virneen, Tomin ruokatorin vaihtokaupassa. Sitten ”Hei muukalainen” – live-viesti mieheltä itseltään – ilmestyy näytön kulmaan.

Punastun syyllisesti; Tietääkö hän, että olen vainonnut häntä?

Kävelen bussipysäkille jousi askelissani. Olen kaivannut Tomia niin paljon, miten hän saa minut nauramaan, hänen yllättävä ujoutensa, jos onnistun saamaan hänet punastumaan, keskiyön juhlat, jotka tekisimme illanvieton jälkeen. Olen potkinut itseäni uhrattuakseni ystävyytemme, kaikki exäni egon takia. Näen viimein, miten turhaa se oli. Mikään, mitä tein tai en tehnyt, olisi saanut hänet uskomaan minuun. Tom on ainoa, jonka kanssa minulla on ollut mutkaton ystävyys. Enimmäkseen mutkatonta.

Minulla on seuraava vapaapäivä ja vietän aamun keramiikkana Camden Marketissa. Mielessäni suunnittelen, minkä aterian valitsen Tomille, kun hän tulee kahvilaan, päättäen, että halloumi chorizon, aprikoosin ja vihreän papusalaatin kanssa on täydellinen yhdistelmä. Yritän nähdä Te Quieron hänen silmillään. Miten hän näkee minut nyt, kun vihdoin tajuan tavoitteeni pyörittää omaa ravintolaa?

Löydettyäni 1930-luvun peilin, kashmirheiton ja laatikon viinilaseja asunnolle, kuljetan uudet ostokseni takaisin bussiin. Kun pääsen taloni ovelle, – siellä on pitkä ruskettunut mies, jolla on valtava joukko auringonkukkia ovellani. Tom virnistää minulle leveästi.

”Talon lämpenemislahja”, hän sanoo, kun pudotan huolimattomasti laukkuni jalkojeni juureen ja kiedon käteni hänen ympärilleen.

”Voi luoja, kiitos. Mistä tiesit, missä asun? Näytätkö niin hyvältä? Nämä ovat niin kauniita”, itken, hurmiossa ja hämmentyneenä ja täysin yllättyneenä.

”Menin kahvilaasi, etkä ollut siellä, joten soitin Nickille ja hän antoi minulle osoitteesi.”

Tässä vaiheessa kiipeämme portaita asunnolleni. Jongleeraan kukkia ja laukkujani. Tom näyttää kiusalliselta, aivan kuin hän ei tietäisi mitä tehdä käsillään.

Vien hänet studiooni ja tunnen itseni yhtäkkiä itsetietoiseksi.

”Olen juuri muuttanut tänne, sen parissa on vielä paljon tehtävää”, sanon anteeksipyynnöllä.

”Se on hienoa, Jess”, hän sanoo. Hän ei katso huonetta ollenkaan, vaan tuijottaa minua, todella tuijottaa.

”Olet upea.” Minä sanon. Ei ”Näytät voivan hyvin.” Tai ”Mitä kuuluu?” Keksin vain totuuden. Hän on ruskettunut, sävyinen ja isompi kuin muistan hänen olleen, hän näyttää täyttävän koko asunnon, kohoaen yläpuolelleni.

Hän ei sano muuta kuin kuppi leukani kädessään, silitti poskeani peukalollaan. Minä jäädyn. En tiedä, miten reagoida, en halua tuulettaa tämän eleen yli ja pilata hetken. Haluan nostaa itseni hänen kovaa, lämmintä vartaloaan vasten. Tämä ei ole se Tom, jonka muistan. On hämmentävää, että hän voi vaikuttaa heti niin tutulta ja niin täysin uudelta ja jännittävältä.

”Olen kaivannut sinua”, hän sanoo.

Tunnen, kuinka paljon hän merkitsee sitä, ja ryntään häntä kohti halaamaan, mutta kun menen painamaan kasvojani hänen rintaansa, hän nostaa sitä varovasti ylöspäin ja suutelee minua täynnä suuta.

”Kun menen painamaan kasvojani hänen rintaansa, hän nostaa sitä varovasti ylöspäin ja suutelee minua suuhun”

Sillä hetkellä olen peruuttamaton. Haluni tulvii pintaan ja käteni juoksevat hänen kasvoilleen, suutelemalla häntä nopeasti ja kovaa. Hän tapaa jokaisen suudelmani, vetäen minut lähemmäksi, kädet t-paitani alla, herättäen jokaisen tuuman ihoa eloon kosketuksellaan. Vedämme toistemme yläosat pois nälkäisenä, kun hän työntää minut lattialle, riisuu ja suutelee minua kerralla. Kun olen housujeni luona ja avaan jalkani hänelle, hän pysähtyy polvistumaan yläpuolelleni, hänen rintansa repii farkkujen vyötärönauhan yläpuolella.

”Olen odottanut tätä hetkeä niin kauan, ei kiirehditä sitä”, hän sanoo, nostaen jalkani suuhunsa ja suutelemalla jokaista varpaitani. Hän liikkuu jalkojeni sisäpuolella, nuolee ja suutelee ja silitti ihoani poskellaan. Hän on kaikki, mistä olen koskaan haaveillut ja enemmän.  Kun hän suutelee vatsaani, hän liu’uttaa kätensä sisälleni ja hänen täytyy tuntea, kuinka kiihottunut olen, koska hän valittaa.

”Olet kaunis, Jess”, hän kuiskaa korvaani, ”niin kaunis.”

Ja minä tunnen sen. Kauniimpi kuin koskaan. Lonkkani ovat koholla lattialta, jännittyneet ja odottavat, haluten hänet menemään syvemmälle ja syvemmälle sisälleni. Hän vastaa jokaiseen valittamiseeni, mutta sitten kiusaa minua, vetää sormensa aivohalvauksella ja astuu sisään uudelleen, kunnes olen valmis räjähtämään.

Kurotan hänen farkkuihinsa ja hinaan häntä, mutta hän kuiskailee: ”Ei vielä Jess, ei vielä.” Hän odottaa, kunnes tulen, nautinnon aallot virtaavat lävitseni, ja kun hänen kätensä on vielä sisälläni, hän kääntää minut kaikille nelosille, vetäen minut syliinsä niin, että polvistun selkäni hänelle. Odotan hänen ottavan kätensä pois, mutta hän jättää sen sinne, hitaasti silitti minua, kurkottaen yhä kauemmas sormenpäillään, kun hänen toinen kätensä vaivaa rintaani ja suutelee selkääni koko ajan. Toinen orgasmi vapisee lävitseni.

Puristan yhä ja vapautan ilosta, kun hän ottaa kätensä pois. Vilkaisen olkani yli ja näen, että hän on vetänyt kondomin taskustaan. Miten hän osasi tuoda kondomin? Suunnitteliko hän tämän tapahtuvan? Odotan itseni olevan raivoissani, mutta sen sijaan olen vielä kiihottuneempi.

Hän livahtaa sisääni ja hallitsee liikkeitäni kädet vyötärölläni. Se on täysin musertavaa, mutta samalla en halua sen loppuvan. Käännyn ympäri ja kiedon jalkani hänen selkänsä ympärille, tarttuen hänen niskaansa ja katsoen suoraan hänen kauniisiin sinisiin silmiinsä. ”Voi luoja”, hän huokaa ja kiihdyttää, työntäen minut takaisin kyynärpäilleni, jotta hän voi nojata eteenpäin ja suudella rintojani.

”Se on täysin ylivoimaista, mutta samalla en koskaan halua sen loppuvan”

Kun näen, että hän on saamassa orgasmin, tunnen itseni niin kiihottuneeksi, niin täynnä halua, että huipennun jälleen, tarttuen häneen lähemmäksi, kun vapisemme toisiamme vastaan.

Makaamme matolla ja Tom nojaa päänsä vatsalleni, silitti hitaasti jalkojani. On niin paljon sanottavaa, mutta olemme molemmat liian uupuneita puhumaan, enkä tiedä mistä aloittaa.

15 minuutin makaamisen jälkeen hän työntää päänsä ylös kyynärpäähän ja tuijottaa minua, hänen silmänsä tuikkivat hymyillen.

”En voi uskoa, että tämä tapahtuu”, nauran.

”Tiedän, se on hullua. Ajattelin sinua niin paljon, kun olin poissa, ja kun kuulin, että olit eronnut Samista …”

Mutta kun olemme maanneet siellä hiljaisuudessa, mieleni on karannut kanssani. En ole vielä valmis sukeltamaan toiseen suhteeseen; En tiedä, mikä Tomin suunnitelma on tai missä hän asuu. Sain juuri parhaan ystäväni takaisin, enkä halua menettää häntä enää. Mutta ajatus siitä, että livahdan suoraan takaisin kavereiksi, – että hän hankkii toisen tyttöystävän, saa minut voimaan pahoin.

”Tom, mitä tapahtuu? Olen kaivannut sinua niin paljon, etten halua pilata ystävyyttämme, – mutta en voi menettää sinua taas. Ja tarvitsen tämän ajan, tämän paikan, itselleni vähäksi aikaa. Mutta et voi vain marssia tänne ja tehdä tätä, etkä odota minkään muuttuvan. En tiedä, mitä tämä merkitsee sinulle, mutta kaikki tulee muuttumaan.”

”Jess, rauhoitu”, hän sanoo hiljaa ja laittaa sormen huulilleni. ”Ymmärrän kyllä. Minäkään en tiedä, mitä teen. Palasin juuri matkoilta. Tiedän vain, että olen halunnut tämän tapahtuvan jo pitkään.”

”Espanjan jälkeen?” Kysyn, alustavasti.

”Ehkä jo ennen sitä. Ja on olemassa koko lista asioita, jotka haluan tehdä kanssasi, ennen kuin alamme kyseenalaistaa tätä”, hän sanoo ja ajaa sormenpäitään huulilleni.

Vatsaani kerääntynyt ahdistuksen solmu irtoaa välittömästi. Kurotan yli ja silitän hänen lihaksikasta kättään.

”Mitä muuta listalla sitten on?” Pyydän ujosti.

Hän nousee ylös ja vetää minut jaloilleni. Kuppien takapuoltani käsissään hän nojaa pitkään, hitaaseen suudelmaan. Tunnen hänen kovettuvan minua vastaan ja yhdellä nopealla liikkeellä hän on vetänyt minut ylös lattialta. Vaistomaisesti kiinnitän jalkani hänen ympärilleen. Suudelmien ja puremien välissä kaulaani hän alkaa striimata fantasioitaan meistä.

”Haluan sinut suihkuun, sohvapöydälle, kahvilasi jokaiselle pinnalle, haluan suudella jokaista tuumaa kehoasi, haluan maistaa sinua, ulkona, autossani, tuolla rannalla Espanjassa, haluan nähdä sinun koskettavan itseäsi.”

Voihkisen, kun hän pudottaa minut sängylle.

Työntäen itseäni yhdellä kyynärpäällä, sujautan käteni jalkojeni väliin, enkä irrottanut silmiäni hänestä hetkeksikään.

”Aloitetaan siitä sitten”, sanon, tunne itsevarmempi ja seksuaalisempi kuin olen koskaan tuntenut elämässäni ennen, ”ja kun olemme ylittäneet kaiken luettelostasi …”

”Älä huoli siitä”, hän sanoo, ”se on hyvin pitkä lista.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *