Ilmaisia orgasmeja 1000 naiselle

Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful on laatinut suunnitelman, jonka tavoitteena on tarjota 1000 naiselle ympäri Pohjoismaita valtavasti orgasmeja. Miten? Antamalla pois 1000 maailman myydyintä orgasmituotetta – täysin ilmaiseksi.

Lienee jo yleisesti tiedossa, että monilla naisilla on vaikeuksia saada orgasmi – niin yksin kuin yhdessä kumppanin kanssa. Saksalaisen seksileluvalmistaja Womanizerin mukaan maailmassa on jopa miljardi naista, jotka eivät ole koskaan kokeneet orgasmia. Se vastaa noin joka neljättä naista. Tähän tilastoon Sinful toivoo muutosta.

Me koemme orgasmin tärkeänä osana inhimillistä kokemuspiiriä. Kaikilla on oikeus kokea se nautinto, jonka orgasmi saa aikaan. Siksi meistä on mahtavaa, että seuraavan parin viikon aikana voimme olla mukana antamassa 1000 pohjoismaiselle naiselle orgasmeja – täysin ilmaiseksi,” kertoo Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski.

Esimakua Womanizerin ominaisuuksista

Auttaakseen 1000 onnekasta naista kokemaan orgasmin, Sinful lähettää heille ilmaisen Womanizer ONEn. Kyseessä on klitorisstimulaattori, jossa on 30 minuuttia käyttöaikaa ja joka toimii samalla tekniikalla kuin Womanizerin muut tuotteet, jotka tunnetaan “orgasmitakuustaan”. Tämän näppärän tuotteen avulla Sinful toivoo voivansa auttaa naiset tielle kohti orgasmia – myös ne naiset, jotka eivät ole aiemmin sitä kokeneet:

Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella voimme päätellä, että todella monet heistä saavat orgasmin käyttämällä Womanizerin tuotteita. Siksi olen vakuuttunut, että Womanizer ONE on täydellinen tuote ensimmäisen orgasmin saamiseen,” sanoo Mathilde Mackowski.

Miten saada The ONE

Sinful arpoo 1000 himoittua Womanizer ONE -klitorisstimulaattoria ilmoittautuneiden kesken. Arvontaan voi osallistua menemällä osoitteeseen https://www.sinful.fi/one ja seuraamalla sieltä löytyviä ohjeita. Arvonta suoritetaan 6. helmikuuta, minkä jälkeen tuotteet lähetetään 1000 onnekkaalle osallistujalle.

Tietoa Sinfulista

Sinful on Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa. Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen perustivat yrityksen vuonna 2008 ja nykyisin sillä on yli 80 työntekijää. Sinfulille myönnettiin tanskalainen verkkokauppapalkinto vuoden erityisenä menestystarinana vuonna 2017 ja parhaana vientiyrityksenä vuonna 2018 sekä neljä Gazelle-palkintoa vuosina 2015, 2016, 2017 ja 2018.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *