Näin tuhmia suomalaiset olivat vuonna 2018

Suomalaiset eivät tunnetusti puhu tai pussaa ja seksiäkin harrastetaan nykyisin harvemmin kuin koskaan. Vaan pitävätkö tilastot sittenkään paikkaansa? Mitä suomalaisten makuuhuoneissa oikeasti tapahtuu? Pohjoismaiden suurin eroottinen verkkokauppa Sinful otti asiasta selvää. 

Perustuen yli 30 000 Suomen verkkokaupan kautta tehtyyn tilaukseen, Sinful paljastaa nyt tuhmia faktoja suomalaisten seksielämästä. Vuonna 2018 Sinfulilta tehtyjen tilausten määrä kasvoi valtavasti, mikä vahvistaa tutkimuksen perustaa:

“Tänä vuonna saatoimme ottaa entistäkin enemmän tilauksia mukaan vuosikatsaukseemme, joten selvästikin yhä useampi suomalainen on toivottanut seksilelut tervetulleeksi makuuhuoneeseensa vuoden 2018 aikana,” kertoo Sinfulin perustaja Mathilde Mackowski.

Tuhmaakin tuhmempi Etelä-Suomi

Tilastojen pohjalta selvitettiin Suomen tuhmin paikkakunta. Laskelmien perustana käytettiin ostettujen seksilelujen määrää per paikkakunnan asukasmäärä. Luvuista kävi ilmi, että vuoden 2018 Suomen tuhmin paikkakunta on Helsinki, mutta aivan sen kannoille kirivät Tampere ja Turku. 

Top 3 ei ehkä ole yllättävimmästä päästä, mutta vuoden kinkyin paikkakunta sen sijaan olisi jäänyt tänä vuonna arvaamatta. Nahka, piiskat ja bondage-leikit ovat nimittäin tilastojen perusteella suosituimpia Vetelissä. Kinkyin paikkakunta löytyi sen perusteella, missä ostettiin eniten verkkokaupan fetissikategoriaan kuuluvia seksileluja suhteutettuna asukaslukuun.

Vuoden tylsimmän paikkakunnan tittelin sai tänä vuonna Jämsä, sillä siellä ostettiin vähiten seksileluja per asukasmäärä.

Sami ja Jenna ovat hulluna seksileluihin

Selvästi jotkut nimet ovat toisia tuhmempia. Vuoden 2018 tilastoista käy ilmi, että liukuvoiteet, seksikkäät alusvaatteet, dildot ja vibraattorit löytyivät Samin ja Jennan ostoskoreista useammin kuin muilta tilaajilta. Vuoden 2017 tuhmimmat nimet Markus ja Johanna eivät sen sijaan yltäneet tänä vuonna edes top 10:n joukkoon.

Vuoden suosituimmat tuotteet miehille ja naisille

Vuoden 2018 myydyimpien tuotteiden tilastoista kävi nopeasti ilmi miesten ja naisten suosikkituotteet. Naiset suosivat tänä vuonna Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitorisstimulaattorin kiihottavia ilmavirtoja, kun taas miesten suosikkituotteita olivat penisrenkaat. Vuonna 2018 myytiin nimittäin niin monta penisrengasta, että päällekkäin asetettuna niiden korkeus vastaisi peräti 2,2 Näsinneulaa.

Pariskuntien ehdoton suosikki oli Sinful Joulukalenteri, jonka 24 luukkua kätkivät sisäänsä upeita seksileluja ja eroottisia tarvikkeita. Joulukalenterin tavoitteena oli keskittää huomio intiimiyteen, leikkisyyteen ja läheisyyteen parisuhteessa kiireisen joulukuun aikana.

Koko katsaus suomalaisten seksielämään vuonna 2018 on nähtävissä täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *