Tämän vuoden joululahjat

Joulu on taas tulossa. Vähitellen pitäisi alkaa miettiä, millaista lahjaa sinne pakettiin panee. Onko se lahja kova, vai pehmeä – onko siitä iloa vain saajalleen, vai myös sinulle. Onneksi nykyaikana on täysin hyväksyttävää laittaa seksilelu joulupakettiin. Ihan pienien lasten perheessä, nämä aikuisten lahjat voidaan vaikka antaa sitten myöhemmin illalla, mutta muuten asia on ihan fine.

Mitä sinne pakettiin sitten voisi laittaa? Miten olisi lasidildo? Tiedät varmaan, mikä dildo on, mutta oletko ennen tavannut tai nähnyt lasista dildoa?Lasidildo on nimensä mukaan lasista valmistettu dildo. Lasi saattaa kuulostaa vaaralliselta, mutta oikeasti lasidildot ovat erittäin kestäviä, ja kestävät hyvin myös putoamista – ei siis ole vaaraa, että dildo hajoaisi sisällä.

Kova joululahja: dildo

Lasidildo itsessään on sileä ja liukuva ja voit halutessasi esilämmittää tai viilentää sen, ihan omien mielihalujen mukaisesti. Ne voivat kuulostaa aluksi hieman erikoisilta leluilta, mutta tosiasiassa niiden suosio on vain kasvanut, ja moni on alkanut pitää niistä lasisista enemmän kuin vanhoista muovisista.

Lasidildoissakin on eroja, ja tarjolla on todella monenlaisia ja muotoisia, ja kokeilemalla löydät varmasti myös oikean kokoisen ja muotoisen itsellesi. Itseasiassa lasidildot kestävät käytössä paremmin kuin muovivat tai silikoniset, jotka oikeasti kuluvat käytössä, ja värikin saattaa haalistua – lasinen sen sijaan on kuin uusi, jos vain peset sen välillä. Ja yhdistettynä kunnollisen liukuvoiteisiin lasidildo saattaa olla oma uusi suosikkisi.

Pehmeä lahja pakettiin

On sitten lahjan saaja mies tai nainen, voi paketti olla pehmeäkin – myös aikuisten leikkeihin. On sitten kyse suoranaisesta aktista tai esileikeistä roolileikkien kanssa, vaatteilla saa aivan uusia jännitteitä seksiin, jos vain on avoin kokeilemaan.

Miksi esimerkiksi tyytyisit tavallisiin mieten boxereihin, kun voit hankkia housut, jossa on nepparit….. tai miksi et pukeutuisi naisena vaikka koulutytöksi, tai kiihkeäksi nunnaksi? Jokainen pariskunta voi keksiä aivan omat roolileikkinsä, joissa ainoastaan mielikuvitus ja oman parin nautinto asettavat toiminnan rajoja.

Yleensäkin seksin tulisi olla monipuolista. Se voi olla välillä niitä nopeita panoja vaikka auton takapenkillä tai pysäkillä. Mutta suhteessa tarvitaan myös niitä hetkiä, kun oikeasti otat kumppanisi huomioon ja jaksat aloittaa aina sieltä ajasta ennen jopa sitä esileikkiä. Voit saada hänet hyrräämään pukeutumalla rohkeasti ja kenties hieman provokatiivisesti ja vielä kun koskettelet sopivan sattumanvaraisesti silloin tällöin, ja tavoitteena se varsinainene esileikki ennen aktia, niin olet oikealla tiellä. Muista, että seksin tulee olla molempia palkitsevaa ja antavaa.

Keskustelemalla ja koskettelemalla

Joskus voi jopa käydä niin, että pariskunta on ollut yhdessä parikymmentä vuotta, mutta he eivät ole koskaan puhuneet kaksistaan siitä, mitä seksiltä odottavat. Voi hyvinkin olla, että halut ja seksileikit eivät ole oikein kohdanneet ja parin osapuolilla voi olla aivan väärät kuvitelmat siitä, missä oikeasti ollaan rakastelun saralla. Siksi puhuminen ja hidas koskettelu on välillä paikallaan. Sano rohkeasti kumppanillesi mitä haluat, varsinkin jos haluat roolileikkejä, tai että rakkaasi tekee sinulle jotain sellaista, mitä hän ei ole koskaan tehnyt. Voi hyvinkin olla, että hänkin haluaisi tehdä jotain aivan uutta, mutta ette ole koskaan puhuneet asiasta – ja olette molemmat jääneet saamatta jotain, mitä olette halunneet jo vuosia.

Ja jos et vielä kertaakaan ole ostanut rakkaallesi seksileluja, olisiko tänä jouluna ensimmäisen kovan tai pehmeän paketin vuoro? Pieni vihje oikeaan ja uuteen suuntaan, voi saada teidän seksielämän aivan uusille raiteille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *